Menü

SKYTEC-HUNGARY Kereskedelmi, Konzultációs és Szervező Kft. fejlesztési támogatása

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01446

Kedvezményezett neve: SKYTEC-HUNGARY Kereskedelmi, Konzultációs és Szervező Kft

Projekt címe: A SKYTEC-HUNGARY KFT Technológiai megújulását segítő és hatékonyságát növelő targonca és állvány beszerzés, mely a cég versenyképességének javításán keresztül hozzájárul a munkahelyek megtartásához.

Támogatás összege: 5.180.660 Ft

Támogatás mértéke: 70%

VEKOP-1.2.6-20-2020-01446

Projekt leírása:  A beszerezni kívánt targonca segítségével az anyagmozgatást kívánjuk korszerűbbé és könnyebbé tenni. Problémánk a belső raktár és a kültéri árurakodó hely közti közlekedéssel van. A jelenleg rendelkezésre álló gyalogkíséretű targoncánkkal a kültérbe most nem tudunk kimenni. Amikor nagyobb import áru érkezik, akkor kézzel kell a csomagokat a kamionról lepakolni. A kézzel történő pakolás nagyon időigényes és megterhelő a munkavállalók számára. Vannak olyan típusú konzoljaink, ahol 1 db súlya eléri a 40-50 kg-ot is. Függesztett munkahíd bérbeadásánál hidanként 36 db 20 kg-os súlyt is át kell adni a bérlőnek. Ezeket a súlyokat raklapon tároljuk. Amennyiben a kiválasztott targoncát meg tudjuk vásárolni, akkor raklappal együtt tudjuk a szállító járműre felpakolni a súlyokat és nem egyesével kell kézzel rakodni. Ezen kívül a magasépítés üzletágon belül megnőtt az elérhetőségi rendszerek telepítésének a száma, ahol konzolokra sínpályát szerelünk az épület homlokzatára. Ezek az alumínium sínek 6 m hosszúak és 30-40 kg/db tömegűek, átlagosan 10 db van egy kötegben. Eddig egyesével tudtuk lepakolni a szállítójárműről, a megvásárolni kívánt targoncával pedig közvetlenül a járműről a tartó polcra tudnánk helyezni. Töredékére csökkenne az anyagmozgatással járó teher. Az állványok beszerzésével az építési-szerelési tevékenységünket szeretnénk biztonságosabbá és hatékonyabbá tenni. A napelem szerelés üzletágban a családi házak tetőszerkezetének biztonságos megközelítéséhez és a napelemek tetőre való feljuttatásához kívánjuk használni a 6,2 méter magasságú széles állványt. A 6,2 méter magas keskeny állványt a magasépítés üzletágban használnánk. A létrák használata munkavédelmi szempontok alapján egyre inkább háttérbe szorul, gyakran szerelünk olyan területen, ahol 2 méteres magasságtól nem engedik a létra használatát. Ahhoz, hogy ezeket a megbízásokat el tudjuk vállalni, biztosítanunk kell a megfelelő technikai hátteret.

A projekt megvalósulása jelentősen hozzájárulna a dolgozók fizikai terhelésének csökkentéséhez, valamint a munkakörülményeik javításához, ezen keresztül pedig jelentős hatékonyság növelést tudunk elérni. Az állványok beszerzésével olyan feladatokat is el tudunk vállalni, amiket ezek nélkül nem tudnánk elvégezni. A korszerű raktározási tevékenységgel az üzletágak és a megrendelők, bérlők gyorsabb, színvonalasabb kiszolgálása is megvalósulna. Mindezek a cég összeredményességére is pozitív hatással volnának, ami ezen keresztül biztosítaná, hogy dolgozóinkat továbbra is megtartsuk.

Projekt tényleges befejezése: 2021. január 11.

Kapcsolat

www.skytec.hu • skytec@skytec.hu

Budaörsi telephely:

2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Levelezési cím: 2058 Budaörs, Postafiók 154.

Telefon: +36 23 416 298,  +36 30 670 0035

Nyitva tartás: munkanapokon 7:30-16:00

Ünnepi nyitvatartás: December 22.- Január 1.: zárva

Első nyitvatartási nap: Január 2-a: 7:30-16:00

Debreceni telephely: 

4031 Debrecen, Vadvirág utca 11. C épület, telefon: +3630 556 5358

____________________________________________________________________________________