Menü

Függesztett híd
bérlés

Függesztett híd bérbeadás, kölcsönzés értékesítés

Bérelhető hídhossz: 2 m- 12 m-ig. Komplett rendszer homlokzati szerelésekhez.
RENDKÍVÜL GYORS ÖSSZEÉPÍTÉS!
Várjuk megrendelését, véleményét, kérdéseit! Kapcsolattartó: Juhász Anita
Tel.:+36 30 822 9504 Tel.:06 23 416 298

Panelfelújítás függesztett hídból

Homlokzatok szerelése, felújítása, javítása vagy panelházak utólagos szigetelése esetén a legpraktikusabb megoldás. A függesztett állvány egyben munkafelület és teherlift. A munkaszint pontosan oda állítható, ahova szükséges. Az építési anyagok, szerszámok a hídban tárolva mindig kéznél vannak, így mintegy teherliftként is hasznos a függesztettmunkaállvány.

Panelfelújításoknál nagyon bevált módszer ennek a megoldásnak a használata. nem kell az épület körül bonyodalmas felvonulási területet kialakítani. Az állványzat minden esetben abba a pozícióba állítható, ahol szükség van rá.

Igen gyakori, hogy az épület körül az építési terület nem alkalmas munkavégzésre. Ilyen esetben nagy előnye van a magasból függesztett állványzatnak. A hidak kiépítése minden esetben a feladat igényeihez igazíthatóak. Az állványzat hossza, az alaprajzának törtvonalú kialakítása mind változhat. A függesztési pontok minden esetben a munkavégzés legideálisabb pozíciójába állíthatóak.

Gyakran előforduló igény meglévő homlokzati elemek, díszek, világítás vagy üvegsérülések javítása, Ilyen alkalmakkor az idő és engedély igényes homlokzati állványozás helyett praktikus és gyors megoldás a függesztett híd.Referencia munkáink (Galéria):

Speciális kiépítések

A magasban végzett munkák a legváltozatosabb feladatok közé tartoznak. A megfelelő munkakörülmények biztosítása ilyen esetekben komoly kihívás. Szakembereink, speciális függesztett technológiánk és 20 éves gyakorlatunk az Ön rendelkezésére áll céljainak eléréséhez.

Kapcsolattartó: Czigány Zoltán Tel.:+36 30 670 0034

Magas épületek homlokzatainak szerelésére, szigetelési, javítási munkák elvégzésére a függesztett munkahíd bérlése a legrugalmasabb megoldás.

Tetszőlegesen kiépíthető, akár 16 m hosszúságú, akár két szintes, vagy épületsarkoknál befordított munkahidak kompromisszumok nélküli megoldást biztosítanak.

A moduláris kiépítés és a felfüggesztési megoldások változatos módja biztosítja, hogy gyakorlatilag bárhová felszerelhető a munkahíd.

A kiszállítást és helyszíni szerelést, áthelyezést is elvégezzük.

Kapcsolat

www.skytec.hu • skytec@skytec.hu
2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Levelezési cím: 2058 Budaörs, Postafiók 154.

Telefon: +36 23 416 298,  +36 30 670 0035

Ünnepi nyitva tartás: December 23- Január 1-ig ZÁRVA vagyunk.

____________________________________________________________________________________